SÖNDAG I TURKIET

såhär såg våran söndag i turkis ut.

det är sällan man får vara med om så vackra miljöer att bilderna är skitsnygga redan innan de redigerats. gaahhh. och här sitter jag i kalla gråa skellefteå och har dubbla tröjor på mig :( nog för att det är mysigt med tjocksockar och kanelte.. men ändå.. te är som inte gjort för att drickas med sugrör samtidigt som det rinner svett längs ryggen. JA JAG SAKNAR ATT SVETTAS UTAN ATT BEHÖVA ANSTRÄNGA MIG. DET FICK MIG ATT KÄNNA MIG SOM ETT VACKERT VATTENFALL <3

This entry was posted in främmande platser and tagged . Bookmark the permalink.

En åsikt om SÖNDAG I TURKIET

  1. Jokk says:

    >Badar du naken? :(

    DET DÄR ÄR INTE TURKIET, JAG SER INGA KAMELER

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>