annorlunda och inte så kul händelse som man ändå är lite glad över att man fick uppleva

i turkis blev vi stoppade av polisen när vi gick hem. de tyckte vi var galna och hade levt om. det tyckte inte vi (vi hade liksom gått hem från stranden, nyktra och snälla). en snubbe som råkade gå framför oss på gatan fick översätta vad dom sa eftersom polisen inte ens pratade engelska.  De ville se våra pass plus ha 55 lire. “why?!” sa vi. “police likes money” svarade han. det var lite kusligt. men det hela slutade bra! vi slapp betala för att amandas arm blödde. ja. skumt. men vi misstänker att våran turkiska vän (han följde med oss till hotellet bara för att kunna översätta vad polisen sa till nattvakterna. en riktig snällis.) sa att amanda ramlade och slog sig och började gråta, och att det var det som levde om. Det är det närmaste vi kan komma. men ändå läskigt att dom bara kan stoppa en och begära pengar sådär. huuu. och fula ögonbryn hade han. polisen alltså. fast våran vän också, litegrann.
mvh prinsen

This entry was posted in främmande platser, fulheter and tagged , . Bookmark the permalink.

En åsikt om annorlunda och inte så kul händelse som man ändå är lite glad över att man fick uppleva

  1. Jokk says:

    >Turkiet.. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>