att till och med packa ner alla sina skivor(utom Ray Anthony plays for star dancing för den är så fin och blå)

mitt rum är väldigt tomt nu. flyttar vid månadsskiftet. hihi. kollar på en massa möbler och funderar över var jag ska ha mina hyllor. Det känns så busigt bra. fast jag förstår inte hur jag kan ha så jävla mycket grejer. Har ändå bara bott här i ett år, ändå har jag redan fyllt 6 lådor! puh. Jag är nog en sån där samlare. Mina tusen par skor och jackor vittnar om det.
nu ska jag lukta lite på kurtas förbjudna tepåse(hittills har jag upptäckt följande dofter: kanel, pepparkaka och en liten hint av salig lycka. VILL SMAKA MEN JAG GÖR DET INTE FÖR JAG ÄR EN STARK OCH SJÄLVSTÄNDIG KVINNA) och lyssna lite på movits tills det är sent nog för att man ska få gå och lägga sig utan att det är töntigt!

BJUSSAR PÅ EN DAGENS OUTFIT DÅRA: 

This entry was posted in bus, MADE IN MOSRIKET and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 åsikter om att till och med packa ner alla sina skivor(utom Ray Anthony plays for star dancing för den är så fin och blå)

 1. Amy Piper says:

  Hi, would you like a free book on profitable blogging with WordPress? We’re shortly about to publish a brand new book, and we’re giving a free copy to any WordPress site owner who completes our short 2 minute questionnaire: http://oursitesurvey.com/wordpress-survey/survey.php

  Regards,

  Amy Piper
  BM Editions

 2. Äman says:

  Åh, men då måste vi ha slumberparty i din lägenhet sen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>