tänk om det visar sig att det inte ens är gott?


Utförde min dagliga sniffsession på kurtans te. jag vet inte hur mycket längre jag klarar av detta. Jag försöker intala mig själv att jag klarar mig med kanelte, det är bara nån vecka det handlar om. Men den är så ståtlig och doftrik och påsen glittrar så förföriskt smaragdgrönt. Och namnet rullar så frestande över ens tunga när man säger det. “kinakrydd”. Det känns som att det betyder lycka. Min styrka sätts verkligen på prov här. Men det kanske var det som var planen från första början?

Jävla kurt. Han ska allt få se hur duktig jag är på att hålla mig ifrån saker som verkar jättegoda! Jag ska inte ens fuska och ställa undan tepåsen – nej, den ska vara det enda som är kvar av alla mina grejer jag packat ner i lådor, det sista föremålet som står på mitt tomma skrivbord och stirrar på mig, och hur tesugen jag än är så kommer jag bara dricka kanelte eller rabarbergrädd eller kanske till och med lakridste. Men inte, absolut inte, Kinakrydd. Och med det sagt så går jag iväg på rädda barnen-möte. Tack och hej.

This entry was posted in fulheter and tagged , . Bookmark the permalink.

En åsikt om tänk om det visar sig att det inte ens är gott?

  1. Lydia says:

    Åh! Kinakrydd, mhh.. It’s nom!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>