April 2011

Tror det var ungefär här som jag började fota en massa, efter en lång period av o-fotande. jag började lära mig photoshop också. Oroade mig mycket och åt nutella till frukost. Började rita lite serier för pitetidningens UNGsida.
Följde med jon och jobbade på nordanå en kväll när The Mersey Beatles spelade. Det kändes som en musikal för vi sjöng med och torkade bord och hade det mysigt och sen efteråt smög vi in till deras efterfest och lärde oss att deras mustascher bara är ditmålade. Dagen därpå höll jag, Matilda, Sara, Kemal och Bukuru i ett föredrag för skellefteå kommuns politiker om Barnkonventionen och hur skellefteås ungdomar egentligen har det. har sällan känt mig så duktig som då.
På kurtans födelsedag hade jag förberett en liten skattjakt åt honom. Istället för att möta honom på busstationen som jag lovat så hade jag lämnat honom en liten lapp där det stod LÄS MIG JOAKIM PALMGREN. Jag hade gömt små ledtrådar runt om i luleå, som ledde till floras kulle där jag väntade med kakor, chips, fula hästtavlor och en drink jag hade döpt till kurregömma(med bananlikör och tutti frutti-vodka bland annat). Blev alldeles varm i magen av att se kurtan så glad och ibland kan han bara krama mig när han kommer att tänka på hans födelsedag<3

My skrattade åt kattnamnet “Ordförande Mjau”.

Träffade jazzans fina Christian. Jag var känd som fiskmoa.
Busade med lina belinda, och hon gjorde en muffins med kaviar i som hon gav till pappa och kurt.


Firade Jazi boomis artonårsdag, med drinkar, Olles och hannah montana-karaoke. Lite pinsamt att jag inte ens behövde titta på skärmen för att kunna sjunga texten. Men så är fallet. Och sen for jag och klara på efterfest OCH HÄR DYKER DE ROLIGA GLASÖGONEN UPP IGEN!

Lindis fyllde äntligen arton och jag hade blandat lite violshot dagen till ära!

3:e April:
“hon fyllde år igår!”
“tack pappa men det var förra helgen”
“jo, förra torsdan , justja!”
“lördan, pappa”
“jamen det är väl inte så lätt att komma ihåg!”

6:e April:
annan-mos hälsar på lite för ofta dessa dagar.
istället för prins är hon bara en simpel bonde.
tycker hon borde ta semester.
14:e April:
PS.

VAFAN BETYDER NAGGANDE GOD??????????

This entry was posted in KATT-EGORIER and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>