att ha ett alldeles eget litet hem

jag har en gammal radio jag har fått ifrån kurtas pappa. Den är från 60talet tror jag och har världsbäst ljud. Och så lyser den fint. jag har haft den i Arjeplog tidigare för jag har inte haft någonstans att ha den, men nu har jag äntligen fått hit den till skellefteå! hihi.Har haft igång den hela dagen. Lyssnat på p1 och känt mig lite sådär gammalmysig. Som att jag egentligen är panshis och har fem katter. På ett bra sätt alltså.


ps. jag vill så gärna gå och sova men mina sängkläder torktumlas… fan då. ds.
ps2. ALLTSÅ KNÄCKEBRÖD OCH OST FÖRSTÅR INTE HUR DET KAN VA SÅ GOTT ds2.

This entry was posted in and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>