att sova på världens plattaste madrass och massa tjocktröjor

GOMORRON VILKEN FIN DAG DET ÄR!
Har inte kunnat uppdatera för jag har varit hos lina i ljusvattnet i torsdags och igår så hade jag fullt upp med att flytta. Idag kommer min mamsi och pappsi hit och ska hjälpa mig flytta mina möbler också. Och så borde jag antagligen handla lite nödvändigheter. Som skedar till exempel. Det duger att äta fil ur en kopp med en matsked(alltså som man bakar med) men bara för idag. hihihi. Och idag ska jag och kurta äntligen smaka kinakrydd! vad jag har  längtat!!!

This entry was posted in bus, främmande platser and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>