att vakna med ett leende på läpparna nästan varje morgon

på allmän(amandas) begäran så kommer nu lite bilder på min simpla boning! jag har inga lådor i mitt kök så jag får ha besticken i en burk..och min tesil är en robot Hade spegeln över den sprutande masken(ja det föreställer en mask, försöker ni säga något annat så kan ni ju fråga freud vad det betyder) när limpan var här och drack te med mig, vilket hon tyckte var väldigt jobbigt eftersom hon bara såg sig själv hela tiden. Så då tog jag bort den och då bidde hon tyst. Förmodligen inte på grund av belåtenhet. Jag saknar gardiner och mattor och det är rätt kallt och jag har fula stolar och en frånvarande soffa men jag trivs ändå så jävla bra för det är bara mitt och här spelas aldrig dålig musik. Bara ibland när kurta hälsar på. heheh. Jag har gömt lakrids i den blåa lilla saken och på massa andra ställen i mitt lilla hem hihi nalla håller mig sällskap när jag sitter och dricker mitt morgonte. och jag har två sorters ost hemma. dumt gjort eftersom jag är fattig som attan men befaller magen så kan jag inget annat än lyda.

This entry was posted in MAT&FIKA, and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>