Augusti 2011I Augusti åkte jag till min kusin Kata för att fara på storsjöyran!

Vi fick veta vad vår metaboliska ålder var och kata tyckte det var så hemskt att hon var 30-nånting, men sen skrattade hon när det visade sig att jag var 13.

Vi spelade saxofon. Vi sög.
Och vi träffade en björn som gjorde skamliga dansmoves mot min kusin!
Jag fick se huset min mormor bodde i då hon var ung:Jag gick på fotoutställning. Det var sverigepremiär för Philip Townsend, och jag tycker verkligen att ni som kan borde fara till kulturens hus snart och titta på alla hans bilder, tror de ska vara där till januari eller nåt. Iallafall. Far dit. Fin utställning med en fin historia till. Fin gubbe också:

Sen så for jag på lulekalaset!

OCH JAG FICK ÄNTLIGEN SE TOM JONES!


Jag hade peppat typ hela sommaren och lite till.

Kisse hjälpte mig rita en dag.

Och sen så skrev jag en liten sammanfattning av sommaren.
16:e Augusti:
Jag pustar till lite och försöker se så utmattad ut som möjligt när jag lägger upp mina varor på rullbandet. Tar ett djupt andetag bara för att kassören ska tro att jag just kom från ett väldigt jobbigt träningspass;jag vet inte varför, men jag har en sträng känsla i magen som säger att det är mer eller mindre förbjudet att köpa gainomax om man inte tränat. Det känns lite som att jag inte får dricka såna nu när jag inte längre är speciellt fysiskt aktiv. Men ändå måste jag. De smakar ju smält glass för tusan! Det är nästan som att man vill börja träna bara för att kunna dricka en sån efter varje pass.

Jag ser hur han kollar på mig, lite sådär granskande och samtidigt misstänkt – ungefär som en mor som just hämtat upp sin tonåring från en vild fest. Hans mun säger “det blir 21 kronor”, men hans blick säger “jaha.. hårt träningspass eller? du vet det är ju inte för inte det heter gainomax RECOVERY och inte gainomax drink-whenever-you-feel-like it. just sayin.”
“mm” säger jag skyldigt och ger honom jämna pengar för att lindra mitt brott.

This entry was posted in KATT-EGORIER and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>