Juni 2011


I Juni var det nog varmt för att ha hängselbyxor på sig och dricka drinkar utomhus<3


Jag drömde att jag åt katt och jag fick en ny kamera. Jag åt chips och lakridsnappar till frukost och Pastabacken blev min och kurrens favvo. Köpte ett par skor på Monki som fick följa med mig var jag än gick(till och med sängen).

Jag var ledsen för det var så längesen jag festat en hel natt och sen gått hem klockan sex och verkligen tänkt “faaan vilken bra kväll” men just den dagen åkte vi till boden och drack drinkar hemma hos Christian.

Det här var det roligaste som fanns, typ. Rökte cigarr och vattenpipa, och hade det så jävla kul att när vi åkte hem med morgonbussen till luleå så kändes det bara så bra i magen.


Limpan hjälpte en blind man till rätt väg. Det var fint. Hon är fin.


Tom jones fyllde 71 år och detta firades på min balkong med glass, naturchips och drinkar!

Jazzan hade nytatuerat sig och klara tyckte den var så fin att utbrast “jag vill bara slicka på den!!”. Det fick hon tillslut göra.


Lilla familjen åkte hem till Limpan.Sen så for jag och planterade träd i några dagar innan jag åkte hem och träffade dessa brudar:Sen så blev jag kär i amandas lilla kissekatt Findus.SEN SÅ ÅKTE JAG TILL PEACE&LOVE, MEN JAG MISSTÄNKER ATT DETTA INLÄGG KOMMER LAGGA SOM FAN OM JAG LÄGGER TILL MER BILDER SÅ DET FÅR HÖRA TILL JULI ISTÄLLET!

This entry was posted in KATT-EGORIER and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>