Maj 2011

Jag firade första maj i jäckvik med Linda, Idamaria och elin.

Sen så bytte jag blogg och fick en mycket finare bakgrund. Min kamera gick sönder, så jag fick nöja mig med massa tapiga mobilbilder tills jag köpte en systemis från tradera.
Mattelektionerna fanns till för att skriva lappar:

Jag och Kurta fick gratis pizza en gång. Tanten glömde ta betalt! Hon bara “varsågod! adjö!” och vi klagade inte. Sen så blev jag haffad på stan av en brud som ville att jag skulle komma till boden och vara hårmodell på nåt event som skulle vara där. Jag var less mitt hår så jag gick med på det, och blev jättejättekorthårig och ljusblont med gul lugg.
Det var en upplevelse må jag säga, och medan jag väntade på att färgen skulle ta i håret, så satt jag bredvid min kurta och hela frisösalongen var full av folk som sprang omkring och pratade på svenska och brittisk engelska och i högtalarna lät det “home is whenever I’m with you” och så kändes det väl också.


(Jazzans bild)


Vi var stammisar på Kupan. Fikade där varenda fredag innan alla skulle åka iväg med olika bussar. Man hann alltid med en kopp choklad och mycket skratt.
(Klaras bild)

Jag och Kurta tatuerade oss.


jag lekte enhörning.

Drack öl med jazzan på en tisdag.

Busade med katter på väg till skolan.


Och ägde i msn-konst.
30:e Maj:
Jag undrar hur man blir mattant egentligen. Tänker man när man är liten att man vill servera griniga skolungdomar eller är det nånting man blir påvägen när man inte kunde bli kock? Kanske värt att fundera på. Inte för att jag ser ner på mattanter, inte alls. men det verkar inte vara så himla kul. TYCKER JAG. de kanske hoppar upp ur sängen med ett skutt varje morgon för de är så peppade på att fara och jobba. vem vet.. de kanske till och med sökte till mattantslinjen på ystads matlagningsgymnasium. OCH SÅ LÄSTE DOM GIVETVIS MATTE B OCH DET TACKAR DE GUDARNA FÖR VARJE DAG EFTERSOM DE HELA TIDEN FÅR ANVÄNDNING AV SINA KUNSKAPER I ICKELINJÄRA FUNKTIONER OCH RANDVINKLAR!!

This entry was posted in KATT-EGORIER and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>