MALAFEL DEL 1

HEJ ALLIHOPA! idag har jag vaknat upp i mitt fina kungarike, lyssnat på radio hela dagen och lagat världens godaste champinjonsoppa. hihi! Det ser hur rörigt ut som helst men det är jävligt fint ändå <3 Och snart ska jag rita en rumpa på min sk köksvägg MEN DET VAR INTE DET JAG TÄNKTE SÄGA, UTAN JAG TÄNKTE DELA MED MIG AV NÅGONTING SOM EGENTLIGEN SKULLE VISAS DEN FÖRSTA DECEMBER. menmen så är det när man har fullt upp med att bära grejer genom skellefteå.
anyway. Jag och Limpan har bestämt oss för att göra en liten julkalender! Den handlar om malafel och mysteriet kring detta besynnerliga ord. Här är del ett :

ps. del två kommer om några dagar. ds.

This entry was posted in KATT-EGORIER, MADE IN MOSRIKET and tagged . Bookmark the permalink.

2 åsikter om MALAFEL DEL 1

  1. jaxxan says:

    omg ni är så jävla störda

  2. ruld says:

    är det flames på paketet?!?! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>