November 2011

I november började jag packa ihop alla mina grejer. Inte för att jag var säker på att jag skulle få flytta snart, men för att ändå känna att jag var på väg.
Jag och limpan kom på idén till vår makalösa julkalender.Jag gjorde bara en massa gifbilder. Och jag längtade efter att få smaka från téet jag fått av kurt. Men det fick jag inte dricka förrän jag flyttat in. Vi hade rakubränning på skolan. Jag jobbade med ullverkstad för barnen i arjeplog. och en snubbe på min buss började nästan slåss med chaffisen!
Sen var jag och kollade på Anna Odells projekt, där hon spelade psyksjuk. Förstod inte riktigt grejen. Eller jag gjorde det, men ändå så tyckte jag att det inte var så stort som alla fått det att framstå. Fast det förstördes nog lite av dryga skelleftebor som skulle leka kulturella.


KÖPTE VÄRLDENS FINASTE JACKA OCH DEN HÄR GÅNGEN MENADE JAG DET VERKLIGEN.

Städade min vägg.
Och var på halloweenfest utklädd till rödluvan!

This entry was posted in KATT-EGORIER and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>