September 2011

I september började jag skriva krönikor! Och jag och kurt hade våran årsdag enligt facebook!
Vi åkte på spontantripp till Turkland.Och när vi kom dit hade det blivit ljust och vi satt på balkongen och var helt saliga. Och det var varmt, och vi var helt förtrollade av utsikten och böneutropen.

Vi träffade svenskar! Vi rökte vattenpipa och delade deras fishbowl.Och det var lite småjobbigt att komma tillbaka till kalla Sverige, men också väldigt skönt. Dessutom var polisen i turkiet läskiga. Och dessutom så hade de inga naturchips.

15:e September:
NVNAIOWHNAWPFJAÅFIA+DOAPAAVJAPOJCAPÅ0DFI+QA922OKKNNnnnnnlfajökapdrklapwikPJOLBNSLMAÖK2P22KKOKLÖA,LVAÖLSMVJÅPAKWR3RPU0.

översättning:
idag var det palt till lunch. Vi var mycket missnöjda med det. Och mitt i allt våra tappra försök att vara tacksamma över gratis mat även fast den är läskig så sa jazzan : “ska vi åka till turkiet imorgon?” och sen så bestämde vi att vi skulle det. Så imorgon åker vi på spontanresa till ett land jag aldrig varit i, och vi ska flyga!! jag har aldrig flygit förut så jag är rädd men samtidigt väldigt ivrig. hihi. HIHIHI. Sen så fikade jag lite med min barnkonventionengrupp, och då fick jag lära mig massa turkiska ord av min vän kemal. Så nu vet jag hur man säger hej, jag äter inte kött, jag ska inte ha något, stick och så lite svärord förstås. hihihi. har fnissat ungefär hela dagen. jag känner mig så busigt glad!!

This entry was posted in KATT-EGORIER and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>