2011 listan

GOTT NYTT ÅR KISSEKATTER! hoppas ni hade ett riktigt bra slut på det förra året och en riktigt bra början på det nya!  egentligen tänkte jag lägga ut denna igår, men då var jag alldeles för peppad så vi får helt enkelt låtsas att det är igår för en liten stund..

Fem händelser som varit bra det här året?
1. Spontanresa till Turkiet.
2. Flyttade in till ett eget kungarike.
3. Kirrade sommarjobb på H&M.
4.  MVG i filosofi (ja det kändes superbra. viktiga saker). ÅH OCH ATT VI STARTADE EN LOKALGRUPP FÖR RÄDDA BARNENS UNGDOMSFÖRBUND I SKELLEFTEÅ, FÅR DEN DELA MED FILOSOFIN? jo det får den.
5.Festivalsommaren.

Fem händelser som varit sämst det här året?
1. Att bo med My och Nathalie.
2. Att misslyckas med matte B.
3. Conrad försvann ifrån weeds.
4. Att Nancy Botwin flyttade ifrån sin knarkhåla.
5. hm…hm…kanske när jag fick typ langosöverdos på peace&love och var äcklad av det jättelänge efteråt.. det var fruktansvärt. på riktigt. skämtar inte.

Vad har du lärt dig i år?
Hur viktigt det är att ha koll på sina rättigheter, har lärt mig hur man hanterar massa fula vuxenknep, att se längre än mina egna fördomar. Att akta mig fördie polizei utomlands. Har lärt mig photoshop. Hur man kan smuggla in ett objektiv som har längre zoom än vad som är tillåtet på mesproppfestivaler.

Blev året som du har tänkt dig?
Alltså, hade väl inte direkt tänk “hmm, året 2011 kommer nog bli såhär, kissekatter!” tänkte väl mest att det skulle bli ett bra år och det blev det ju.

Ångrar du något?

att jag inte köpte denna. Ångrar mig så jävla hårt.

Vad har du mest lyssnat på för musik?
Tom Jones, Ray charles, Glenn Miller, lite motown och sånt. Har gjort mina hårdrocksföräldrar tokiga genom att städa till 80 år gammal musik. OBS HAR LYSSNAT PÅ MUSIK FRÅN MIN EGEN TID OCKSÅ.  She & Him till exempel. är jävlar ingen sån där dom klagar på att det inte görs någon bra musik nuförtiden.

Årets tre roligaste fester?
Första kvällen vi gick ut i Turkiet, när de spelade ray charles och Tom  Jones OCH GLENN MILLER. Storsjöyran med Kata Ragata. Och sen vet jag inte, men förmodligen nån fest i arjeplog, eller kanske skellefteå, jo, den gången vi gick ut när jazzan fyllde arton kanske!

Vad har du tittat på? (film, tv, serier..)
Porr. Bl a whorrey potter and the sorcerers balls(skojar inte, den finns verkligen.) Och sen Weeds, Mad Men, Breaking Bad, Prinsessan och Grodan.Och MICMACS. Och Megamind. Och The cat returns. Vissa filmer är bara så att man måste se dom flera gånger.

Vilka människor har du hängt mest med år?
Kurt, Linda, Limpan, Klara och Jazi. Men mest av allt Nalla.

Vilka nya personer har du lärt känna i år?
Typ massor! Min favvo är idamarias kissekatt.

Vad är det vackraste du fått i år?
Västerbottensost. Present från mig själv.

Årets bästa sms?
Nämen oj moa är du här i Skellefteå med din nya röda manchester kavaj och runda glasögon fint gillar din nya frisyr vem kunde ha gissat att du passade så i bakåt slick… – Lina lindgren. Avsaknaden av punkter osv är för att limpan aldrig orka skriva mer än nödvändigt i sina sms till mig.

Hur många har du varit kär i?
Kurt. Och megamind(HAN ÄR JU SÅ HIMLA GULLIG MED SINA INTEONDA RÅDJURSÖGON!!!).

Vad är det bästa du har läst?
Fann en intressant blogg, vad hette den, prins mos! Blev en daglig favorit. Sen så läste jag en äckligt bra seriebokgrej(alltså serie..men inte typ kalle anka eller manga eller så.. vet inte riktigt hur man ska beskriva den) om den iranska revolutionen 1979, persepolis. SJUKT BRA. fast det kanske inte räknas som en bok.. Fast HAH det stod inget om en bok! det var bara jag som var lite snabb med att dra slutsatser där.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Åkte på charterresa(det kändes skumt att bli så himla omhändertagen..). Midnatt-naken-dopp i medelhavet. Sommarjobbade åt någon som inte var kommunen.  Skrev en krönika. GICK UT PÅ KROGEN!!! Såg Tom Jones live.

Har du några nyårslöften?
Att aldrig gå och sukta efter ost.

Vilka länder besökte du?
Turkiet, Mosriket och Linalandet.

Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
26:e mars – vem glömmer sin födelsedag? 9:e April.uhm sen vet jag inte.. är inte så bra på datum.

Vad var din största framgång 2011?
Sommarjobbet på H&M tror jag. Det känns ganska bra kirrat.

Största misstaget?
Alla fina klänningar jag inte köpt. Att jag betalade 100 spänn för att gå in på mollys som SÖG.

Bästa köpet?
Västerbottensost. (hur många gånger har jag skrivit ost nu?)

Vad spenderade du mest pengar på?
Resor, festivalbiljetter och kameror. och bussresor, förmodligen. Och kanske mat.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
att vi åkte iväg utomlands.
Och kurtans min när han kom gåendes till floras kulle på sin födelsedag. Han såg så lycklig ut.

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2011?
Amen näe. Det orkar jag inte. Jag ska klura på saken och återkommer senare.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare. Och ledsnare.
Vad önskar du att du gjort mer?
Jobbat med projektarbetet….

Favoritprogram på TV?
nä… kollar inte på tv längre. det är så mainstream. och om jag gjorde det så kanske jag skulle säga typ.. ÄH JAG VET INTE NYHETERNA FÖR FAN.

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
DRACK SPRIT OCH DANSADE TTILL MOVITS.

Den bästa nya personen du träffade?
Västkillen.

och nu är det fan 2012, åh nej, vad ska jag ta mig till?! jo först och främst ska jag sova lite till, måste börja det nya året utvilad och pigg!

This entry was posted in SKRIVERIER and tagged . Bookmark the permalink.

En åsikt om 2011 listan

  1. Helena says:

    För att spä på den där ångesten lite måste jag säga att den gula skjortklänningen var fruktansvärt fin. Du får sy dig en – alternativt leta upp den som köpte den och antingen mörda henom eller bara sno tillbaka den till sin rättmätiga ägare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>