HEJ FRÅN BRUTTA SOM PROJEKTARBETAT HELA KVÄLLEN


här är lite smakprov på mitt projektarbete! Jag håller på att göra som en liten handbok för barn och unga om saker som kan vara bra att veta. bland annat fula knep som vissa vuxna använder sig av, och hur man försvarar sig mot rasism och sånt.


hon har en muspekare i sitt hår. Om det är med flit eller inte tänker jag inte berätta.


Snart är jag klar och förhoppningsvis så får jag trycka upp skiten(oj förlåt menade självklart inte att den är skit. OBS ÄR INTE DRYG NU. DEN ÄR INTE SKIT. DEN ÄR JÄTTEBRA) så några riktiga barn kan få läsa den!

hihi nu förtjänar jag pärlnougaten. ska gå och kräva vad som är mitt nu alltså.

This entry was posted in MADE IN MOSRIKET, normer, rbuf etc and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>