Jag och diana ross är överens om att det är en bra morgon, även fast hon har krossat hjärta.

jazzan skulle egentligen vara här och äta frukost nu..men hon sov för länge den grisen :c men det gjorde ingenting för då fick jag allt te för mig själv!!! även om jag nu måste dricka jättemycket. man får inte slänga..

limpans fossingar.

jag är på god väg med mitt projektarbete. det känns bra. fast då måste man ju skriva en sån där fet grej i slutet. BLÄ. undrar dock om man får skriva kuk i en bok för barn. Får man det? Det tycker jag man får fast det kanske inte dom tycker. Dom kanske blir alldeles förskräckta och typ “men? mamma har lärt mig att man inte får säga så? Men står det i en bok så måste man ju det?? NU MÅSTE JAG TA IGEN FÖR ALLA GÅNGER JAG INTE SAGT KUK!! KUK, FRÖKEN!!! KUK!!!” Fast det kanske vore bra för ungarna att få säga lite könsord.

This entry was posted in fulheter and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>