OBS FÖLJANDE INLÄGG SKA LÄSAS MED ANTINGEN SMALA SUSSIEDIALEKT ELLER REINFELDTDIALEKT

MJAU MJAU. Nu kanske ni märker att jag lagt till ett snofsigt sk “tagclud” på sidan. Detta på grund av att jag ÄNTLIGEN listat ut hur man fixar så att hela inläggen syns i kategorierna, istället för typ en sammanfattning och en ful grå bild.. Mycket skönt att ha kommit till den nivån av kunskap.. så att säga. (Okey jag hoppas ni läser det med en dryg politikerröst, annars funkar det inte. Rösten i mitt huvud pratar så när jag skriver ner detta.) Anledningen till att jag satte en parentes där var för att just de meningarna skulle läsas normalt. alltså inte med dryg röst. hm. iallafall. Fint moln. Fula taggar. Nu kommer lite bilder.

jag och lisa är trollkarlar.


Jag önskar att man kunde lägga in soundrack till alla inlägg för då skulle jag göra som en liten ljudbok av detta inlägg. Med en berättare som pratar irriterande. NU SKA JAG ÄTA MIDDAG TROR JAG ELLER KANSKE CHOKLAD

This entry was posted in SKRIVERIER and tagged , . Bookmark the permalink.

En åsikt om OBS FÖLJANDE INLÄGG SKA LÄSAS MED ANTINGEN SMALA SUSSIEDIALEKT ELLER REINFELDTDIALEKT

  1. Anna says:

    Sv: Si så bra! Man lär sig något nytt varje dag =D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>