varje måndag borde vara pizzamåndag

godmorgon katter! Jag är hungrig. Väldigt hungrig. men kurta ligger och sover som en liten prinsessa och det känns som att jag utesluter honom ur gemenskapen om jag typ lagar feta frukostpajen och så hinner jag och nalla äta upp allt innan han ens vaknat..
På tal om hungrig så var måndag en väldigt bra dag ur ett rent matperspektiv. Limpan sov över hos mig och till middag gjorde vi pizza!

jazzan kom med lite ruccola och en mer fulländad pizza har jag nog sällan smakat. kanske nästan aldrig. NOM NOM

mysig stämning i mitt lilla kök.

PERFEKT BOTEMEDEL FÖR MÅNDAGSRASTLÖSHET!!


och nu när jag tänker på hur gott det var börjar jag nästan gråta.. det var som att man blev lyckligare för varje tugga. Och nu har jag ätit pizza tre gånger i veckan och fortfarande blir jag alldeles varm i hjärtat bara jag tänker på det..kanske måste göra det ikväll med. åh nu kom det nästan en tår(mat har en speciell plats i mitt lilla sprattliga studenthjärta)

KAN KURTA VAKNA NÅN GÅNG? vill typ kasta grejer på honom. jag tror jag ska göra lite scones! då kan han vakna av den goda lukten och typ “mmm… har du gjort frukost?

This entry was posted in MAT&FIKA and tagged . Bookmark the permalink.

En åsikt om varje måndag borde vara pizzamåndag

  1. your love says:

    hijzan. skulle uppskatta om jag fick se lite tits and azzz från föregående helg i jaxxans lägga. tack på förhand
    mvh
    lady gaga

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>