VÄRLDENS DUKTIGASTE BRUD TYP

HEJ ALLA KISSEKATTER! Jag har varit flitig och jobbat med projektarbetet hela dagen! Och nu är klockan helt plötsligt nio och jag har ingen aning om vad det kom ifrån. Allt jag gjort idag är suttit vid datorn(OBS LOGGAR IN HÄR FÖRST NU! SÅ AMBIZIEUSE(franskt uttal alltså) HAR JAG VART) denna vackra söndag(inte för att jag vet något om detta eftersom jag inte varit utanför dörren idag). Och ätit och tittat lite på star wars. Men inte ens städat har jag hunnit med för jag varit så händig! TJIHO LIMPAN DU KOMMER VA STOLT NÄR DU FÅR SE DETTA.

lite bilder för jazzan har så fint hemma.

Nu ska jag JÄVLAR I MIG ha popcorn.

This entry was posted in KATT-EGORIER and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>