att börja sin morgon med kanelte och kyu sakamoto för att lugna sina nerver

godmorgon! Igår var en tärande dag. Jag däckade nästan när jag kom hem. Trodde jag skulle dö. Sen drömde jag äckliga mardrömmar inatt. jag var ett litet troll, och det var krig i min värld, så vi var tvungen åka till människornas värld. Det var jättekusligt. Och sen när vi väl landade hos en tant i människovärlden höll hon på att skjuta oss för att vi gjorde intrång.. vilket hemskt slut. Vi som hade åkt under vatten och sett våra vänner bli dödade och allt.


OCH SEN DRÖMDE JAG ATT KURTA DUMPADE MIG! IGEN! Vafan är det här? Det måste ju vara mina kvinnliga intuitioner som säger att han inte är fullt lycklig i vårt förhållande….damn. visste att jag borde ha skrivit fler brev. Pinsamt om han planerat att dumpa mig nu, och så kan han ju inte för att jag är beredd på det. HAH. där fick han. och jag skulle inte vilja göra slut med mig just nu om jag var han. Tänker nämligen rita fina teckningar ikväll. Så han måste nog tänka efter en extra gång innan han tar på sig dumpardräkten. HÖR DU DET KURRIS!

This entry was posted in fulheter and tagged . Bookmark the permalink.

En åsikt om att börja sin morgon med kanelte och kyu sakamoto för att lugna sina nerver

  1. Kurre says:

    Tror absolut du måste skicka lite fler brev. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>