BANG BANG MY BABY SHOT ME DOWN


Detta har jag gjort i helgen: Chillat. Tittat på gamlingtv(alltså nyheterna och charlie chaplin. OBS klagar inte. tusen gånger bättre än typ 2½ men eller annat äckelpäckel) med farmor. Ätit semla. Klappat på katten. Promenerat i 35- klockan nio på morgonen och gett morötter åt världens bästa kaniner som tvättar sig när man är där <3 Plus hämtat ved åt farmor för att få byta kanal på Tvn…
när jag kom tillbaka från kaninerna så hade jag fått besök av linda! Hon bjöd på semla. Bästa linda.

Bästa Semla.

hon här har varit min bästa vän i helgen <3 Hon såg verkligen genuint glad ut varje gång jag vaknade/kom hem/kom ut från toan. Pep och purrade och hade sig. Vaknade klockan sju av att farmor gick runt och pratade med katten och blev inte ens sur för det var så roligt. “Nä och så har du tjorvat till mattan igen! Du är ju omöjlig. det lönar sig inte ens att städa.” hahah. 
alltså finns det nåt bättre än varm choklad och rostad ostmacka till kvällsfika. Det var en kuggis. svaret är non.

Hej ekorre. Nu ska jag dricka kanelte och låtsas att jag ska åka utomlands imorgon. PUSSELUSS

This entry was posted in and tagged , . Bookmark the permalink.

En åsikt om BANG BANG MY BABY SHOT ME DOWN

  1. Äman says:

    Åh, farmor <3 Jag hör precis vilket tonfall hon använder också! Tass <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>