But though I’m good with words, I’ve never been good with words

fan vad tråkig jag vart i veckan. BLÄ. Förmodligen därför jag drömmer mardrömmar om att äckliga saker jagar mig(inatt var det ett slusk som ville bita fast sig i mitt finger och hänga där…) Allt jag har att bidra med är fula semel(hur fan säger man semla i plural? men obestämt eller hur man nu säger det? alltså inte semlor utan…äh)bilder.

fan. jag var för långsam med att äta flingorna så de hann bli geggiga. DAMMIT!!!

This entry was posted in fulheter, MAT&FIKA and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>