Frågestund? Vad är det?

ÅH fick jättespännande kommentar från ANONYM. först och främst känns det nog med kuligt att få anonyma kommentarer! och riktigt anonym, inte typ “your lover lady gaga” aka lisa b.. iallafall.

Kära anonym. Klart jag ska ha en frågestund, bara för din skull. tror jag. Fast. Jag har aldrig riktigt förstått hur dom funkar? Ska man liksom bara fråga grejer i en vecka och sen skriver jag snitsiga svar eller är det typ  tänkt att jag ska kommentera anonymt på min egen blogg för att typ skriva “du är så häftig, hur gör du??” . Cause I can do that.

Och sen så är jag inte så säker på att det är så många mer än mr.anon har något spännande att fråga. Jag kan tänka mig dessa:
Limp: Varför gillar du inte lemoncurd?
Kurt: Varför är jag så mysig?
och sen så kan jag tänka mig att maja frågar mig varför jag inte har några kadettstövlar, de är så himla käcka!!! Och tänk om ni har en massa frågor, och så är dom jättejobbiga!! typ “vem skulle du välja om du fick rädda din mamma eller pappa” eller kanske “är dina bröst olika stora? ser ut så på alla bilder.” ELLER “Är det sant att du är en natural talent på lapdance?? bildbevis plox!!”. Vad ska man svara på det? oj vad ivrig jag blev nu. frågestund känns ballt.
medans jag klurar på detta så får ni se en skiss från min framtida tatuering….tror det skulle bli finfint på mina käcka höftben! tänker ha en i ansiktet också men det sparar jag tills jag bestämt mig för blåglittrig eller neonfärgad.


okey men alltså vi kan säga såhär. Fråga på om ni känner att ni vill och blir det nog många så svarar jag käckt på alla! hehe. svarar förstås även om det bara är en. (följade ska läsas med reinfeldtröst)KANSKE. handlar det om min politikerkarriär måste jag tyvärr medge att den är fullkomligt sekretessbelagd!

This entry was posted in MADE IN MOSRIKET, SKRIVERIER and tagged , . Bookmark the permalink.

2 åsikter om Frågestund? Vad är det?

 1. Limp. says:

  fina taggar. Min första fråga är Kommer du på dom själv?
  Min andra är INTE angående lemoncurd fast det var en berättigad fråga… Jag undrar.. NEJ det jag tänkte fråga var hur häftig du är .. Hur gör du? HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHA HHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHHHHHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAAAAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAH… HAHAH… HAHHA.

 2. väldigt anonym och hemlighetsfull för det är ju kul says:

  HIHIHI!
  Hur träffades du och din pojkvän? Och hur länge har ni varit tillsammans?
  Om du skulle beskriva dig själv som en maträtt, vilken skulle du då vara?
  Om du fick chansen att hoppa in i en disneyfilm för en hel vecka, vilken skulle du välja och varför?
  Vad gör dig ledsen? (Du verkar så färgglad och allmänt lycklig över livet jämt, vilket är bra HEHE, men det får mig verkligen att undra om du aldrig har dåliga/ledsna dagar. Fast du är ju människa, SÅ DET ÄR VÄL KLART ATT DU HAR! Nu kändes frågan bara dum. Fast den får vara kvar ändå)
  Finns det någon låt som du råkar nynna på ibland och skäms över?
  Förresten, finns det något som gör dig generad?
  Brukar du göra bort dig?
  Om du helt spontant skulle boka en resa imorgon, vart skulle du åka?
  Hur är du som vän?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>