I’M ELECTRIC I JUST WANT TO DANCE

bliblablibliblö. jag borde klä på mig. jag vill inte lämna mitt varma kungarike. vill inte. drömde att jag hade en vän som var jättemucklig och respektingivande som skyddade mig från dumma människor. det dök upp nån som ville puckla på mig och då ställde sig biffiga vännen framför mig och bara “ville du min kompis något eller?” . har aldrig känt mig så cool. kan jag inte få ha lite biffiga vänner? som kan skrämma bort faror eller kanske bära mig till skolan? Det skulle vara en fin vänskap.

nu ska jag och min finfina väska gå till skolan!! HURRA!!!

This entry was posted in nämen den här gamla trasan and tagged . Bookmark the permalink.

2 åsikter om I’M ELECTRIC I JUST WANT TO DANCE

  1. Hanna says:

    Åh vilken ursnygg väska!! Var har lyckliga du hittat den? Skulle så gärna äga en likadan <3 /ett stort men ändå litet fan av din blogg

    • prinsen says:

      köpte den på accent i skellefteå på megarea för några veckor sedan :D lubba dit och kolla om den finns kvar!! hihi vad mysigt med ett fan C:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>