Och fråga efter hennes namn tror jag inte att jag ska. Jag är lite rädd att hon ska heta nåt som inte låter bra

Drömde värsta äckliga grejen inatt :( jag och tre kompisar blev jagade av en jätte som ville äta upp oss! Och var vi än gömde oss fann han oss alltid för vi hade lysande hår. Attans alltså. Men sen sprang vi och gömde oss hos Tom Jones, som också var en jätte, för jag visste att han skulle rädda oss. Man kan alltid lita på den mannen. Fast det slutade ändå med att dumma jätten fångade oss för tompa var inte hemma..Blä. Tur jag hade kakor när jag vaknade.

godmorgon cykelsnubber i umeå!


ska fanimig unna mig TVÅ kakor nu. Svettades när jag vaknade så har förmodligen förlorat en massa kalorier. Förmodligen lite för många. Ungefär lika många som det finns i två kakor. Måste återställa min stackars kropp.

This entry was posted in fulheter and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>