två jazzar som dansade igår.


idag när jag var på väg hem från skolan gick det fram en liten kisse till mig och började stryka sig mot mig sko. Det var jättefint. Jag stannade och språkade lite med missen. Det cyklade förbi en man som log åt hur fina vi var med varandra. prrr prr.
Men sen blev jag nästan överkörd. en sekund ifrån. Kanske två. Blev rädd på riktigt. HUVA. Sista gången jag går över en väg utan att kolla mig för(brukar göra det men ibland när man lyssnar på bra musik så tar dansfötterna övertaget). En bra och en dålig sak som vägde upp varandra ganska bra. Fortfarande väger kissegrejen tyngre. Även fast jag nästan blev mos. Det var något jättemysigt med hur kissen gick mot mig, typ som att den bara “hej! jag är jättegossig!!ska vi mysa?”. Nu ska jag göra mig gofika och titta lite på community. ADIEU

ps. skönt att leva. annars hade det blivit strid om vem som skulle ärva pärlnougaten. och mina tavlor. och vem skulle ta hand om nalla? Oj kanske måste knåpa ihop ett litet testamente bara utifall att….nä nu blir jag rädd.

 

This entry was posted in KATT-EGORIER and tagged . Bookmark the permalink.

En åsikt om två jazzar som dansade igår.

  1. Limp. says:

    HELVETE MOA. Ska jag behöva itta behöva sätta koppel på dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>