UMEÅ PLUS EPISTEL TILL EN KIOSKMAN


igår var jag ju som sagt i umeå. Tanken var att vi skulle kolla på massa olika utbildningar men det var rätt tråkigt för att vara ärlig. VEM FAN VILL UTBILDA SIG LIKSOM DET ÄR JU BARA TÖNTAR SOM GÖR SÅNT!!! nä men serri. Inte umeå. kallt och jävligt.

jag fick träffa mikaela!!

och majken!

Till och med min syster biblotekarien och hennes student-b-friend!

hej binnen.

Det bästa med det hela var att de bjöd på fika. I en käck liten påse med hälsningen “tack för att du tänker umeå!”.. vadå tänker umeå? Tack, men jag tänker på min katt hemma i arjeplog. Nån behöver träna lite på sina clairvoyanta förmågor.

och sen så hade vi gjort oss förtjänta av sparrispizza. Limpan bjöd(som vanligt). Alltså åh, tar typ aldrig med mig plånboken till skolan så när jag ska köpa fika får jag låna pengar av limpan. Är alltid samma snubbe som står i kassan när jag ställer fram mina grejer och säger “hon betalar”. Han måste ju tro att jag är skitsnål. Eller typ hennes skyddsling. Sen är det alltid han som står där när jag har beslutsångest över vilken godis jag ska välja(som limpan bjuder på såklart). Han minns mig säkert som bruden som inte kan handla fika själv. ÅH SÅ PINSAMT! VARFÖR KAN DU INTE SE MIG FÖR DEN JAG ÄR, KIOSKMANNEN? SER DU INTE ATT JAG ÄR EN UNDERBAR MÄNNISKA, SOM UNDER DEN BLYGA YTAN KUNDE VARA FLICKAN SOM FÖRVANDLADE DIG FRÅN BAD BOY TILL SNÄLLIS?? VARFÖR SKA VI LÅTA OSS BEGRÄNSAS AV VÅRA SOCIALA PLACERINGAR? OM DU BARA KUNDE SE ATT EN SIMPEL TONÅRSBRUD OCH EN COOL KIOSKMAN KUNDE GÖRA UNDERVERK TILLSAMMANS! okey jag överdrev nog där. han är inte cool bara för att han har tillgång till godis. det är nåt med hans polisonger, dessutom. de är skumma. OCH JAG ÄR INTE SIMPEL! dumma mos. vilken förolämpning. Men jag kom på en grej! Tänk om det skulle visa sig vara min kusin. Då skulle han bjuda mig på varm oboy varje rast. Annars skulle jag ringa hans mamma.

This entry was posted in främmande platser, fulheter and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>