jag vet då inga skräckfilmer som handlar om färger.Alltså. en tjej sa igår “men att du vågar!”(ha mycket färger alltså, peruken t ex). Och jag sa “jo du vet ju att jag haft min lilla färgfobi men jag försöker övervinna den sakta men säkert!!” hehe fast inte.. Förstår bara inte varför man vill använda sig av ordet VÅGAR? Det står ju jävlar jämt i alla små käcka tidningar att “VÅGA FÄRG”. vadå våga? Är man rädd eller? Spöken kan jag ta som en riktig sak att vara rädd för men färger är ju bara fint. Om ni kära läsare någon gång undviker färg inte för att ni inte är sugna på det utan för att ni är “rädda” för det så vill jag be er att skärpa er. WHAT DOESN’T KILL YOU MAKES YOU STRONGER!!!


mvh modiga moa

This entry was posted in nämen den här gamla trasan and tagged , . Bookmark the permalink.

En åsikt om jag vet då inga skräckfilmer som handlar om färger.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>