förra veckan.

godmorgon! Jag är fortfarande bitter över att det inte finns någon kisse här. Och ännu bittrare över att min farbror förmodligen ska komma hit, vilket innebär att det inte finns någon plats för lilla mosis! Har ni hört något så fräckt? Här blir man ombedd att komma hem och så finns det inte ens någon sovplats! Nu är det ju inte helt säkert att min farbror kommer hit, och gör han det så har linda lovat att jag ska få sova hos henne, men jag tycker fortfarande inte det är ett lämpligt sätt att välkomna en kunglighet som undertecknad.Jag ska minsann äta upp allt gott i skafferiet som hämnd!

Så här såg det ut för en vecka sen när jag äntligen fick åka snowboard för första gången på jättejättelänge!

tvingade med lindis upp i backen som snällt följde med(in i skogen till och med!!) sin höjdskräck till trots!

nu ska jag koppla på chokladradarn och gå på upptäcktsfärd i skafferilandet! Tänker inte ens checka in på deras flygplats så min ankomst blir till en total överraskning!! MO HA HA

This entry was posted in KATT-EGORIER and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>