JAG VILL ÅKA BORT NÅNSTANS

inatt drömde jag nåt jättehemskt. Inte för att drömmen var hemsk, utan det hemska med den var väl just att det var en dröm. Och jag trodde det var verklighet :( Vi var påväg utomland, vet inte riktigt var, nåt varmt land med palmer iallafall. Och vi mellanlandade i London(logiskt jag vet) och där hade vi en dag på oss att gå runt och fota alla fina ställen och jag var så lyrisk över vilka fina bilder jag fick! Och sen åkte vi till det där landet och jag var så peppad och vi åkte racerbåt till vårt hotell och jag hann bli så glad. Vi var nästan framme vid vårt hotell när Kurtans väckningssignal ringde. Miss Li som sjöng”good morning, good moooorning!” och jag kände bara att miss li, hon är ingen bra vän. :((((((((

om ni läser detta kära resekompanjoner så måste vi resa omedelbums. MED OMNEJD! hahahaha. vem har inte alltid velat använda det ordet?

med omnejd.

Nu är jag påväg hem! Linda ringde och blev så glad att hon skrek i telefonen<3 Fin hon är. Blir gladare än min egen mamma när jag kommer hem. Fast undrar om det är Linda som blir ovanligt glad eller mamma som blir lite för lite glad….

This entry was posted in främmande platser and tagged . Bookmark the permalink.

2 åsikter om JAG VILL ÅKA BORT NÅNSTANS

  1. anonym says:

    jag märker att det uttrycket “has struck your fancy.”

  2. Limp. says:

    ps. fina “shots” på min nacke.. jag antar att mitt ansikte var för vackert för att en bild skulle göra det rättvist

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>