klara är så fin när hon skickar sms om hur hennes kväll ser ut

tack klaris för det. tyvärr hann jag inte svara för min telefon har dött men jag försökte skicka telepatiska svar!! Iallafall såg min gårdag ut som så att jag gick runt och jamade hela dagen för kurta var på skolan/sin pappa och sen åt jag popcorn till middag. Köpte basilika också. Den luktar jättegott. Tror den får vara vår kärleksväxt!! Och sen när han inte vattnat den ordentligt ska jag komma in i hans lägenhet och börja gråta för att han vill att vår kärlek ska dö.hehe.

nästa gång jag åker till stockholm ska jag jävlar i mig äta på glenn miller café.

nu ska jag gå och handla yoghurt! Lovar jag kommer hinna leva halva livet före kurtan the log vaknar.

fast först tänkte jag bjussa på tompas smörigaste låt. det är väl skönt med lite tvivelaktiga låttexter såhär på morgonkvisten. VARSEGODA:

This entry was posted in and tagged . Bookmark the permalink.

En åsikt om klara är så fin när hon skickar sms om hur hennes kväll ser ut

  1. li says:

    taack!
    awesome, hade helt glömt bort bulgur! och sparris är delicious! och ja, du får klura ut något riktigt bra åt mej. ^^
    tack för tipsen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>