kurtsnöre

Måndagen den 16:e Maj 2011 klättrade jag på en sån här grej:

Jag hade nämligen fått ett grönt band av Kurt som jag skulle knyta där. Han hade haft det på handleden typ jättelänge och jag tänkte att det skulle vara mysigt att få se den varje gång jag gick hem från stan(han skulle ändå slänga det så det var väl lika bra!). Därför klättrade jag i en sån här käck grej och blev alldeles äcklig om händerna.

och så satt den där. Jag blev lycklig varje gång jag gick förbi och såg den för det var en påminnelse om min fina prinsessa, men sen nångång i höstas så glömde jag bort att det fanns där! Och sen flyttade jag och gick nästan aldrig den vägen längre, förrän jag gick där för nån vecka sen och blev alldeles varm i hela kroppen.

åh så pirrig man kan bli i magen av ett sketet snöre.

This entry was posted in and tagged . Bookmark the permalink.

En åsikt om kurtsnöre

  1. Kurt. says:

    Du är fin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>