KUSLIGHETERNAS KÄLLARE

eftersom det här självömkantemat jag kör på verkar funka ganska bra på mig så tänkte jag berätta lite om min hemska tandläkarupplevelse jag hade i veckan(OBS DET HANDLAR OM TANDVÄRK KÄNSLIGA LÄSARE VARNAS)

Det hela började med att jag hade väldigt ont i ena hörntanden. Och min kind började svullna upp.Så jag tog min nurse lina under armen och drog till första bästa AKUTTANDKLINIK!

väl därinne mötte jag och lina våran drömman. Oliver. han bara satt där, tyst och snäll och rörde inte en min förrän tandläkaren ropade på honom. inte ens när jag knäppte upp min kjol(den är alldeles för tajt och det var redan nog synd om mig). Därför kommer vi hädanefter använda oss av Oliverskalan när vi ska mäta människors helylle-poäng. Iallafall. låt oss återgå till min skräckhistoria.

Det blev min tur, och när tandläkarn undersökte min mun utbrast hon “men oj!! det här är ju (snofsigt tandläkarord man inte svänger sig med så ofta) bluh bluh 3,5 cm, (ännu ett snofsigt tandläkarord). Och när hon sagt det kom det en till sköterska och la handen på min axel för att liksom hålla ner mig, vänligt men bestämt. Och när hon började ge mig komplimanger för mina glasögon anade jag oråd. Tandisen sprutade in bedövning på tre ställen med en ENORM NÅL och sen så kändes det jättekonstigt. Min kind svullnade upp och för resten av vår lilla visit i staden så såg jag ut som Quagmire från family guy(ja det gjorde jag visst!!!). och det var den skräckhändelsen. tur man är gjord av stål.

giggity.efter att ha shoppat loss på apoteket så for vi och åt på nåt litet thaiställe. det var bara vi där och två andra killar, varav den ena pratade om alcazartess som skulle låna två fioler av honom senare den dagen. I PRINCIP EN KÄNDIS ALLTSÅ!!!!!!!


Chefen därinne betedde sig ytterst suspekt. Först tog hon en bild av servitrisen. sen tog hon en bild av sig själv med sin iphone, och efter att ha kollat bort i några minuter så kollar jag dit igen och hon står fortfarande och fotar sig själv!! och gör samma min! Och hon håller telefonen precis likadant!! Förvånad över hennes beteende(och samtidigt lite imponerad av hennes fotoleende) tittar jag bort. När jag återigen tittar dit står hon kvar. och fotar sig själv!! Fast den här gången med en digitalkamera! Undrar om hon ska göra en liten scrapbook, tänker jag för mig själv, vad fan håller hon på med? Mycket mystiskt.

This entry was posted in främmande platser and tagged . Bookmark the permalink.

En åsikt om KUSLIGHETERNAS KÄLLARE

  1. Limp. says:

    vafan. smygfotade du mig på hostelet?! oliver <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>