moso och de 105 dalmatinerna


man tackar och bockar för 126 besökare igår(det är faktiskt jättemycket, rekord till och med)!! Det satt fint men jag undrar hur det gick till när jag varit jättedålig på att uppdatera i veckan. Det kanske är just det. Alla har väntat tills idag! Men du har sannerligen loggat in från många olika datorer, mamma? finns det ens hundra datorer i arjpelog skulle jag vilja veta..HUR KAN NI VARA SÅ MÅNGA?

Jag undrar om jag har några läsare jag aldrig träffat. Eller alltså, aldrig sett ens. Man kan ju liksom ha sett en person på skolan och så. DJUPA TANKAR I MOSRIKET.

This entry was posted in nämen den här gamla trasan and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>