nutellan is no more.

är för trött för att tänka. nutellan är slut. vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. ska baka kladdkaka för att försöka få in lite lycka i min kropp iallafall men det är ju som svårt att mäta sig med nutella om man är en sketen kladdkaka… jag gillar typ inte ens kladdkaka. är förstörd sen jag och desirée bakade det typ varje dag när vi var små. blöhh.
för att detta inlägg inte ska vara alldeles för opeppat bifogar jag en bild från mitt numer färdiga(eller?!) projektarbete!

adjö kamrater.

This entry was posted in normer, rbuf etc and tagged . Bookmark the permalink.

En åsikt om nutellan is no more.

  1. Desirée says:

    hahaha åh <3 jag har precis börjat klara av det igen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>