PIZZA + GLASS + NUTELLA

igår följde limpan hem till mig och gjorde jättegod pizza(jag hjälpte till förstås men jag paxade degen på henne)!!

man fick absolut inte röra degen före den jäst klart. LÅT DEN JÄSA IFRED!!

jag gjorde en riktig kalaspizza med både röd och grön pesto. och vi unnade oss faktiskt soltorkade tomater.

MM-HM!! gillar hur limpsor och jazzan har börjat säga “assistera” varje gång de tycker något är så gott att jag får säga MM-HM!!!

ibland när jag ser såna här bilder på god mat jag nyligen ätit börjar jag nästan gråta. Jag blir så lycklig.

sen gjorde limpan sin chokladsås <3
fick inviga min nya glassklotsgrej som jag köpte i förrgår!

man vet att om någon funkar bra med nalla så är det en bra människa. brukar alltid testa mina dejter på det sättet. bara kurtan som höll måttet(det är därför jag inte är tillsammande med Tom Jones, kära vänner. plus att kurtan är bäst).

This entry was posted in MAT&FIKA and tagged . Bookmark the permalink.

En åsikt om PIZZA + GLASS + NUTELLA

  1. Simon Borin says:

    Jo jag har haft deras gula, Electric Banana. Den blir definitivt inte blek, snarare tvärtom! Den blev så neongul att den nästan såg grön ut i början, riktigt cool faktiskt! Tyvärr håller som sagt Manic Panic’s färger inte så länge så man får ju färga på emellanåt men. :)

    Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>