projekt: projekt

har sysslat med ett inte så hemligt projekt idag! hihi


plus gjort världens godaste pizza. Hamnade i nån slags pizzakoma. Blööh vill typ dö så mätt är jag. Börjar nästan ifrågasätta om jag verkligen orkar med chips ikväll! Fast det är ju naturchips. Hade tass varit här så hade hon pipit åt mig nu men det är hon ju inte så jag antar att jag får pipa åt mig själv.
Nu ska jag gå till Linda och klaga på mitt kattfria farmorhem! pusseluss!!!!!!

ps. med omnejd

This entry was posted in MADE IN MOSRIKET and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>