tapiga cambilder och ett stycke redig musik


idag ska jag få träffa min kurta för första gången på jättelänge!! Det firar vi med persikote och ray charles. Fan vad mycket youtubeklipp jag börjat lägga upp. Det är som med kattbilder, jag tror att det kommer väga upp för min dåliga uppdatering och brist på bilder. Förlåt för det. Men när man har skogsgrönt hår får man göra så. Jag tycker iallafall jag borde få pluspoäng för att jag är ärlig om det!! Och inte försöker skylla ifrån mig, typ “uhuu jag orkar inte blogga i veckan.. jag har bråkat med min bästa vän..”(tur att nalla aldrig ryter till. annars hade jag skyllt på det)! här ta lite ray:

This entry was posted in and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>