Amanda & Albins Crib


alltså min storasyster bor typ finast i världen. I en gammal stuga typ, eller ett hus, eller ja, vad man nu ska kalla det. Fint är det iallafall.

och de har tuffa hajtavlor inne på toan.hela huset är fullt av såna här fina gamla manicker!

Och kissekatter. Tre stycken har dom, om man räknar med Tass men det vill jag inte göra för hon tycker jag ska bo hemma hos oss i Arjeplog.. Det var jättemysigt iallafall, för när vi kom hem från att ha dansat loss i fredags så var katterna jättebusiga och sprang omkring och hoppade på varandra<3 Typ bäst att somna till katter som busar. Och när jag vaknade låg det en lurvig liten kisse på mina fötter<33333 åh jag vill ha en katt :((


så mycket fina grejer!!

idag ska jag hålla ett förhoppningsvis kickassgrymt tal på svenskan!

This entry was posted in främmande platser and tagged , . Bookmark the permalink.

2 åsikter om Amanda & Albins Crib

  1. Mikkiz says:

    haha, jag har oxå sådana haj-tavlor :D :D

    Kram på dig <3

  2. majjen says:

    du kan få en missemjau av mig! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>