att vakna upp i ett hus man bara besökt en gång tidigare och ändå känna sig hemma


Somnar med en kissekatt på mina ben. Vaknar av en lukt av nybakt bröd. Katten är ute och härjar men albin är uppe och stökar i köket. Sen hör jag hur han klampar upp för trappen, går in till sitt sovrum och säger godmorgon till min syster. Sen klampar han ner igen och jag undrar om inte den där lukten betyder att det är frukostdags snart. Går in till min syster och lägger mig under hennes täcke. Hon lånar ut ett par tjocksockar åt mig, och jag tar på mig en tjocktröja från hennes garderob som egentligen är min men som jag inte träffat på ett bra tag. En annan katt lägger sig på mina ben och biter sig själv i foten. nu är dom nere och pysslar. “Så, då är hyllan uppe. Då ställer vi oss här och begrundar hur det ser ut!” hör jag min syster säga nerifrån köket och nu ringer klockan till brödet i ugnen. De har god ost i kylskåpet. Jag ska stanna här så länge som möjligt.

This entry was posted in and tagged . Bookmark the permalink.

2 åsikter om att vakna upp i ett hus man bara besökt en gång tidigare och ändå känna sig hemma

  1. KKKKKKKKKKKURRRRRT says:

    Myspys :o

  2. anonym says:

    hoppas ni hade det mys igår också :) hälsa från mig, anonym alltså.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>