det fina med att vara i rörelse


jag har haft en sån jävla bra helg. Så himla skönt det är att få komma iväg och få träffa lite nya människor och få lite nya perspektiv så att säga! har typ tusen bilder att redigera så jag lägger väl upp dom lite senare i veckan =)  Håll till godo så får ni se vilka sköna människor jag träffat!!

så himla fint sätt att börja lördagen med att vakna i en ljus tågkupe, klättra ner till matildas mittensäng och ligga där och se ut över gula och gröna fält. Det är liksom såna där ögonblick man kan leva på ett tag. Det, och den där sista åkturen med uppswinget på liseberg, när man liksom sträcker ut både benen och armarna även fast man inte vågar, och det känns lite som att man flyger över göteborg. hihi. mvh blödig tjej

This entry was posted in and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>