du vet ju vad flickor, flickor vill ha: invasioner.

alltså jag blir så ledsen på flickor som känner att det är deras roll att säga åt killar hur de ska bete sig >:c typ “HÖR UPP ALLA KILLAR!! TJEJER VILL HA (LÅNG LISTA INKLUSIVE MÅNGA KONSTIGA PUNKTER TILL EXEMPEL FÖLJANDE: NÅGON SOM SÄGER ATT HON HAR RÄTT ÄVEN OM HON HAR FEL!!)” och man typ “men nej det vill jag inte alls tala för dig själv!!”

Vissa tjejer vill att man ska hålla om dom när de är arga. Vissa vill det INTE. Vissa tjejer tycker storleken spelar roll och andra gör det inte. Och medan vissa tjejer skriver på facebook om hur de tycker att killar ska vara så finns det dom som faktiskt har annat att tänka på än fåniga checklistor(västerbottensost till exempel).

Nä jag tycker såhär, och hör upp nu alla mina manliga läsare för killar ska bete sig som följande : precis hur fan de vill. utom kanske lyssna på raubtier. där går gränsen. och de får gärna förstå hur viktigt det är att dilldipp ensam står på dipptronen utan några konkurrenter(holiday till exempel, vafan är det för stil). Men så ska ju tjejer också bete sig så jag förstår inte vitsen med att skriva en lista om det. Det är ju liksom allmänt hyfs. Man lyssnar inte på raubtier och så är det med den saken.

This entry was posted in SKRIVERIER, and tagged . Bookmark the permalink.

3 åsikter om du vet ju vad flickor, flickor vill ha: invasioner.

 1. Tild says:

  åh agreed. får rövspunk på det där.
  “du ska ALLTID pussa din tjej. även om hon säger att hon inte vill” FÖR ALLA TJEJER ÄR LIKADANA OCH TYCKER SAMMA HELA TIDEEEEN
  Man ba “va”
  jävla hittepå.

 2. KURRE says:

  Jag tror du vet att jag är din enda manliga läsare.. Därav punkten om Raubtier..

 3. Lydia says:

  Eww med Raubtier.
  Du har fin musiksmak!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>