he thought that maybe they’d listen to a puppet telling them what to do

jag drömde en sån konstig dröm inatt. jag hjälpte en kvinna fly från sin våldsamma man, men först var jag tvungen rädda en stackars yngre brutta som han försökte charma. Hade världens flyktplan, och hela tiden som vi lubbade ifrån honom sjöng jag den här:

sen tog vi av oss skorna och lubbade ännu fortare, men den där snubben han ifatt oss och han hette janne(visst känns det som ett typiskt slusknamn?! förlåt alla snällisar som heter det..mitt namn låter också ganska sluskigt). han sa att jag skulle ge fan i hans fru och då sa jag att det skulle han med, minsann! Då tog han ett steg närmre och då kavlade jag upp ärmarna(hade en skjorta på mig, passande va!!!) och började vifta omkring med armarna och han bara kollade skumt på mig. Han var ju liksom proffs på att slåss. Det såg nog inte så imponerande ut. SEN LUBBADE VI LITE TILL OCH SEN VAKNADE JAG! undrar hur man ska tolka det…

This entry was posted in fulheter and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>