KAN DU KOMMA TILLBAKA FRÖKEN SOMMAR TACK PÅ FÖRHAND MVH VAR FAN ÄR MINA FRÄKNAR


alltså åh mår nästan dåligt av att lägga upp bilder på facebook före jag lägger upp dom på bloggen! känns ju liksom som att ni kissekatter ska ha förtur. ni går ju före alla töntar på ansiktsboken liksom hehe… men jag tröstar mig med att det bara är en liten del av er som har mig som vän där! Inte för att jag har lite vänner. är väldigt poppis faktiskt. JOHO. fråga ett av de nyare tillskotten i min s k “vänlista”, Nalla Björn! Hon verkar vara en hyvens brud och hon har faktiskt solbrillor på sin profilbild = hon är cool. Jag har inte bara vänner, utan de är coola också.

Jocke läste bild och bubbla en solig dag i ateljen!

jag och josse var söta. Hon ska med till Hultan, alltså är jag och limpis räddade från tvåmannacampet! Tre känns liksom som en gräns för vad som är ok. Svårt att vara ett coolt camp när man är två töntar som råkar framkalla herr dubbelhaka lite för ofta. Nu när Jossifer följer med kan vi liksom slappna av, för nu är ändå kvoten uppfylld. YESSS. NU FÅR VI LIGGA VÅRA HAKOR TILL TROTS(skämtar såklart pojkarna i princip haglar över oss när vi gör den)!!!


Alltså nu håller den här bruttan på att typ städa min lägenhet… Har inte kraften att stoppa henne. Bad henne sluta lite halvhjärtat men hon ställde sig bara mitt i rummet med händerna lite hurtigt placerade på midjan, sådär som mamsen bruka göra när hon kollar sig omkring efter vad som behöver skuras.

This entry was posted in bus and tagged . Bookmark the permalink.

2 åsikter om KAN DU KOMMA TILLBAKA FRÖKEN SOMMAR TACK PÅ FÖRHAND MVH VAR FAN ÄR MINA FRÄKNAR

 1. Joss says:

  parteeey!
  som jag ska promota era hakor!!
  förresten så litar jag på er när det gäller tält oså. okej?
  tack på förhand.

 2. Kurt says:

  Hon får gärna vara hurtig här med. :(

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>