mat alltså.


GODMORGON! eftersom min frukost var minst sagt tvivelaktig(har slut både müsli och flingor, så jag fick liksom leka med havregryn och linfrön istället.. helt ok men vafan det finns väl en gräns) så drömmer vi oss tillbaka till söndags och grillkalas!!

hemma hos de här bubbarna!

och deras käcka homies!

hon här var ett helgstillskott i deras familj precis som jag =)

grillmästaren!

ena sekunden haglade det och andra regnade det och sen så var det plötsligt soligt..

känner mig så tuff när alla sitter och leker med sina nymodigheter och jag typ “ja.. jag har en fin liten grej på min mobil som heter kompositören!! där kan man göra sina egna ringsignaler!!! Och snake 2 har jag! hörde ni det snake TVÅ!!”

systern var glad för hon hade en hink. man ska glädjas åt det lilla här i livet.
mvh lubbar till skolan nu i solbriller för det är faktiskt maj nu!

This entry was posted in MAT&FIKA and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>