the awkward moment när man tar sig en powernap sju och när man vaknar är klockan halv ett

alltså värt att sova bort hela kvällen. not. dumma mig ! Inte konstigt att jag är dålig på att uppdatera när jag gör sånt.

Här är iallafall några bilder från i lördags då jag lubbade hem till min syster i umeå!

fick hälsa på hemma hos camila som fyllde år och bjöd på laxknyten!

nomnom

cissi :)

partylådan nr. 1 plockades fram!

bästa partytricket att ta fram en massa tänder.

NOMNOMalbin tycker “are you gonna eat that chair”-ungen är jätterolig..sen fick jag testa spela left4dead… jag var inte så duktig på det. men lite duktig var jag allt!alltså åh…tänk om jag inte kommer kunna somna nu bara för att jag råkat sova flera timmar :( det var ju inte med flit!! tror ni kroppen förstår det? kanske om jag tittar lite på anastasia först…

This entry was posted in främmande platser and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>