you have never been in love, until you’ve seen the dawn rise behind the home for the blind


igår när mamsen rotade runt i huset så fann hon en kjol som mormor hade när hon var i min ålder! Så den fick bli min. Älskar att ha på mig kläder som varit min mormors. Det ger mig förhoppningar om att en dag kanske jag också får stora bröst(hon hade inte heller det när hon var nitton år) mvh hon som blev kallad plankan av sina vänner i nian….OBS KLAGAR INTE. Det är mysigt med lite elaka smeknamn. Klagar inte på min kropp heller. Jag har ju bästa spionkroppen, liksom. Kan krypa in mellan väggar och gömma mig där medan ryssarna sprider planer de tror är hemliga! Det kan inte mormor göra.

This entry was posted in nämen den här gamla trasan and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>