alltså hur jag än gör lyckas jag alltid klippa min lugg för kort.. VARFÖR HELVETTE VARFÖR?!?

Kan inte du göra en kulig grej i din blogg någon gång framöver, när du har tid och ork efter alla sommaräventyr och jobb och så? *hihi*

Tänkte tyyyp om du kunde lägga upp 5 (eller valfri siffra) second hand fynd som du är riktigt nöjd över och varför.
5 (eller valfri siffra) bästa sommarminnen 2012 osv osv… du fattar! såna kuliga grejer!

hihi lätt att jag ska!!! Har ju massor utan fina second handfynd!! och förhoppningsvis har jag knåpat ihop några riktigt roliga sommarminnen när det börjar dra ihop sig för såna här roliga grejer du pratar om. Jag har ju som varit rätt trist på sista tiden.. har inte ens något tufft att skylla på. Jag och Nalla har haft det kämpigt med våran vänskap på sista tiden…så då orkar jag inte riktigt blogga ordentligt, det blir så svårt när hon ligger och blänger på mig :/ Men jag ska ta itu med saken!

men först ska jag peace/love-a!
mvh hon som ser ut som en skolfräken från 80talet på grund av sin korta lilla lugg..

 

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>