ett sniggt par fast festfluga-edition


Eftersom jag är i Arjeplog där det händer ungefär ingenting spännande så tar jag mig tid att se tillbaka på veckan som varit, och börjar med tisdagen när jag agerade balfotograf åt klarran och fippe!

hon var alldeles krullig och fin i håret.


pusseluss!
fippe hade finfina skor!

och festflugan på sig dagen till ära.


han var nog taggad för en bal på slottet!

hihi


har typ tics som gör att jag absolut inte vill ta bilder som är ståendes. Vet inte varför men det går bara inte! Och när man vill fota folks fina kläder är det ju tämligen opraktiskt. Får försöka lära mig själv att bara bita i det sura äpplet och ta några bilder åt det hållet också!

“ja, Moa, det får du minsann göra!”

och sen blev de hämtade av denna käcka lilla bil!

Vackrare par får man ju leta efter.

hahah tyckte det var så kul att klaris typ sa “gooby pls” hela tiden och sen sa fippe till henne att “sen ska vi gå igenom när det är tillfälle att säga gooby pls och när det inte är det”. hehe. fina klaris.

This entry was posted in bus. Bookmark the permalink.

2 åsikter om ett sniggt par fast festfluga-edition

  1. cooper says:

    MEN KAN DOM GE SIG MED ATT VARA SÅ JÄVLA FINA. Jag blir helt… smälter som smöret i kastrullen!!

  2. Pingback: hur kan ni inte vara min klass längre?? sluta genast upp med såna dumheter och kom tillbaka till mig | Prins Mos

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>